Zwangere dienster gaf gratis maaltijden weg aan familie in problemen. Later rijgt ze de verrassing van haar leven

Een Nederlandse dienster kreeg de verrassing van haar leven in een lokaal restaurant op dinsdag van iemand onverwachts.

Marieke Goossens was dienster in het Verhage Zuidplein Restaurant gedurende de afgelopen 2 jaren. Volgens vele klanten zijn haar lach en positieve instelling één van de belangrijkste redenen waarom ze terugkeren.

“Het is verrassend hoe ze altijd zo blij lijkt ook al moet ze soms de enige dienster in het restaurant zijn tijdens de drukste uren,” zo zegt Bep Smits.

Opgevoed door een alleenstaande moeder, is Marieke vertrouwd met hard werken. “Het zit in mijn bloed,’ zegt ze zelf. “Of het nu on mijn familie of mijn woongemeenschap gaat’, ik ben er altijd om de best mogelijke service te bieden met een lach, aan wie het nodig heeft. Je weet nooit hoe de dag van die persoon verlopen is.”

Het was dus geen verrassing toen 2 maanden geleden Marieke besloot een familie die met problemen worstelde, een gratis maaltijd per dag te geven. Na een opeenstapeling van pech, moest de familie Janssens hun huis in Rotterdam verlaten en in hun caravan gaan wonen. Op een dag merkte Marieke de familie op met een bord waarop ze beleefd vroegen om hulp of voedsel.

“Het doet me echt pijn hun twee kleine dochters te zien die hun ouders ontmoeten na schooltijd zonder hoop op een degelijk avondmaal later,” zei Marieke. “Ik ben gewoon blij dat ik de persoon ben die dit kan doen voor goede mensen die in nood verkeren.”

Wij bij flashcarfs.com hielden van dit geweldige verhaal. Er moeten meer goedhartige mensen zoals Marieke in de wereld zijn. Wij wensen Marieke en de Janssens het beste en wilden het hele gezin een speciaal cadeau verzenden. Dank je! 

Abonneer u op onze mailinglijst

* indicates required

Older Post Newer Post